Informatie & korting systeem

Orders en Leveringstijden
Met 22 schoenmaten en 15 serie maten in de meest beperkte keuze van 3 kleuren zou dit een voorraad van een kleine 1000 paar betekenen en dit in ruim 50 verschillende modellen! Dit is onmogelijk. Wij kunnen via intranet over ruim 4000 paar laarzen, schoenen en chaps beschikken en daarnaast hebben wij een grote eigen voorraad. In het algemeen zijn de modellen, Olympic, Leeds, Coventry, Melbourne, Freerider, Jodhpurschoenen & chaps, in zwart in de belangrijkste maten voorradig. In kleur wordt het al een stuk moeilijker!
U kunt altijd bij ons informeren naar beschikbaarheid en levertijd. Bij iedere order krijgt U direct of op zeer korte termijn informatie hierover. Schroom niet om hierna te vragen!
Gemiddeld bedraagt de levertijd voor niet voorradige producten 5 - 6 weken.

Verzend methoden
Wij versturen de producten per post, track en trace en verzekerd. De bezorgingstijd, buiten Europa, is weliswaar langer, maar de kosten zijn 1/3 tot 1/2 minder als verzending met FedEx, DHL etc.
Wanneer U de levering op korte termijn wilt hebben stel ons hiervan op de hoogte! Wij zullen onze uiterste best doen om dit voor U te verzorgen!

Korting Systeem
Het verhaal is simpel! U krijgt 5% korting voor orders boven € 500,- (code discount500) en 10% korting voor orders boven € 1000,- (code discount1000). U kunt zelf bepalen in welke samenstelling U dit wilt doen! In Nederland is deze korting uitsluitend van toepassing op orders die besteld en betaald zijn via deze website.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »