• Rijlaarzen

Mijn persoonlijke relatie met Petrie Rijlaarzen is al ruim 50 jaar en dat betekend veel meer dan een simpel getal! De samenwerking is gebouwd op vertrouwen, korte communicatielijnen en indien noodzakelijk ook snel situaties kunnen corrigeren.  Ik ken iedereen en omgekeerd ook.  Goede kwaliteit leveren en nog veel belangrijker - ook behouden -, maakt Petrie een bedrijf dat internationaal een begrip is. De Olympische Spelen in Rio hebben ook nu weer aangetoond dat niet alleen de Nederlandse equipes Petrie laarzen dragen maar vele, vele buitenlandse equipes.

Door de jaren heen zijn Petrie’s rijlaarzen internationaal een begrip geworden. Het bedrijf is nu gevestigd in een modern bedrijfspand in Brummen (NL) en wordt geleid door de broers Gerald, Alwin en Hans-Paul Petrie. Samen met de medewerkers, die nog veelal op ambachtelijke wijze hun werk doen, maar toch ook met moderne technieken, fabriceren ze een product van absolute top-kwaliteit. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »